26 sep. 2013

273. Hem
7 kommentarer:

 1. Husbåt? ;) Nej, jag antar du menar hem-stad?
  Bilden är i alla fall fantastiskt vacker, med ljuset och himlen i synnerhet.

  SvaraRadera
 2. Många husbåtar lite längre ner längs älven, men visst är det min hem-stad Göteborg :) Tänkte också på när man kom hem från att varit till sjöss, då Göteborg är en gammal hamnstad!

  SvaraRadera
 3. Hotell är väl också ett tillfälligt hem som hotellskolan på skeppet! Men tänkte också på båtar som kommer hem! Det är mycket folk när Ostindiefararen Götheborg kommer i hamn!!! Bamsekram ;D

  SvaraRadera
 4. väldigt vacker bild, med motsatser på älvkanten: gamla skeppet och Eriksbergs(?) kranar.

  SvaraRadera
 5. Så vackert. Härligt ljus som sprider sej som silverglitter på vattnet. Gillar kontrasterna i det gamla skeppet som liksom inramas av det moderna Göteborg. Dramatisk himmel. Gillar fotot väldigt mycket.

  SvaraRadera
 6. Vacker överblick och presentation av din hemstad Göteborg. Med silverglittret i vattnet blir det en betoning på de som kommer hem från sjön, en del som varit långt bortifrån under längre tid, andra kanske bara gjort sig en dagstur för nöjes skull. Att du fått med både mörkare och ljusare partier på land och på himlen är bra. Kan tydas som att inte allt är sol och blå himmel i en bekymmerslös tillvaro. En vacker bild.

  SvaraRadera