28 dec. 2013

365. Duktig


 Gott Slut!
 


41 kommentarer:

 1. Cool bild och stort stort grattis för din målgång. Tack för alla fina bilder. Kommer med glädje följa dig nästa år med. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Nina :) Och detsamma! Det har varit ett lärorikt och roligt första år med Utmaningen. Ser fram emot nästa år! Stor kram

   Radera
 2. Tjoho! Grattis! Gott slut och Gott Nytt År....fotoår 2014 ;-)

  SvaraRadera
 3. Härligt val av Målgång och Grattis! Idag fick jag köpa mitt Fyrverkeri men det blir inte lätt att fota på den korta tiden mellan tändning och sista skottet! Om några timmar åker Julfirarna hem och det blir en hund mindre i vår säng! Hoppas hinna få allt klart för nästa års Utmaning innan nya gäster kommer till Nyår! BAMSEKRAM och GOTT SLUT SJÄLV!!! <3 <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack BatongAmanda! Härlig känsla att gå i mål :D Det här är Lisebergs fyrverkeri- och ljusspel, som de har i mellandagarna. Vacker musik var det till också, så skönt både för öron och syn :)

   Du står i som vanligt! Hoppas du får lite välförtjänt vila också! Vi ses nästa år :D Stor kram <3 <3 <3

   Radera
 4. Bra tema för sista bilden! Grattis till målgången! :) God fortsättning och Gott Nytt År! :)

  SvaraRadera
 5. Grattis till segern! och en fin bild som avslutning! Ett svårt fototillfälle tycker jag. Även om jag inte deltar nästa år kommer jag absolut att gå in och njuta av dina tänkvärda och vackra bilder! Gott Nytt År! Kram och lycka till med Livet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gunilla! Kramar och ett gott nytt år :) Hoppas få se dig och dina foton, om inte här, så i andra sammanhang!

   Radera
  2. lägger mig i och säger att du kan följa Gunilla här ;-))

   http://boihusbil.blogspot.se/

   Radera
  3. Tusen tack! Precis vad jag önskade! Skall lägga till i läslistan direkt :)

   Radera
 6. Grattis :) Du är i mål! Väl värd alla fyrverkerier och hurra-rop!

  SvaraRadera
 7. Så snygg bild du valt till din målgång. Grattis till dina 365 bilder. Du är en duktig fotograf och dina bilder har inspirerat mej mycket. Vi ses nästa år. Gott nytt år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kerstin! Vad roligt att du är kvar också nästa år! Dina bilder och kommentarer ger alltid positiv energi och inspiration :) Ett riktigt gott nytt år!

   Radera
 8. härlig målgångsbild. visst känns det underbart att ha nått mål
  aino

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ja, en riktig härlig känsla Aino!

   Radera
 9. Bra jobbat och snygg slut bild. Grattis och Gott nytt år

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gabriella :) Gott slut och gott nytt år!

   Radera
 10. Mycket fin slutbild, ser ut som händer som applåderar vid första anblicken. Stort grattis till målgången, fantastiska bilder varenda en!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Gott nytt år och jag hoppas vi ses även då!

   Radera
 11. ❤️❤️❤️ Tack snälla du

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Jo, det ska bli roligt att i alla fall ge det ett försök. Vi får se hur det går. Tiden är ju knapp med 2 två-åringar att hålla reda på ;)

  SvaraRadera
 13. Gott slut själv o stort tack för alla fina kommentarer du givit mig under året! Kul att du lyckades nå målet, grattis!

  Vi möts nästa år med fler bilder o en ny härlig utmaning!

  SvaraRadera
 14. Grattis och gott nytt fotoår! Vi träffas genom bilderna nästa år igen.

  SvaraRadera
 15. Grattis till målgången! Fina bilder du har bjudit på och kluriga tolkningar av teman!

  SvaraRadera
 16. Tack alla :) Vi ses kommande fotoår! Gott nytt år :)

  SvaraRadera
 17. Gott slut och bra val av slutbild! Allas bild 365 skulle ju passa på det temat

  SvaraRadera
 18. Grattis till att även du kom imål! Lämplig bild.
  Tack för din kommentar hos mig!

  SvaraRadera
 19. Fyrverkeri när det är som bäst - på bild och alldeles tyst. Som hundägare är det inte så kul med allt smällande och tjutande och det blir till att hålla sig hemma varje nyår. Glädjer mig åt att de allra största raketerna kommer att förbjudas efter denna dag.
  Grattis till målgången och tack för många fina bilder under året. Trots att jag inte kommer att delta kommande år kommer jag att titta in och se vad som händer.
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att fyrverkerierna håller sig till tolvslaget och sker under ordnade former. Liseberg hade gjort det bra, inte mycket smällande, utan ett kombinerat ljud och ljusverk med relativt tysta raketer. Jag är barnsligt förtjust i fyrverkerier, men håller mig till tomtebloss idag :)
   Tusen tack för fina bilder och välformulerade kommentarer! Jag hoppas du fortsätter publicera foton under året, även om du inte deltar i utmaningen! Gott nytt år :)

   Radera
 20. Så duktig du har varit under året, alla fina bilder som hållit hög klass som vi andra fått njuta av. Gott slut och Gott nytt år.

  SvaraRadera
 21. Grattis till målgång! Många fina bilder som varit inspirerande. Tack för din kommentar på min Filur. Dessvärre blir jag inte klar med min utmaning - men jag tar ett nytt tag nästa år. Gott slut och ett Gott nytt!

  SvaraRadera
 22. Grattis till att ha lyckats med utmaningen! Lycka till i år!!!

  SvaraRadera
 23. Gott slut och god fortsättning. Det var verkligen ett läckert final kort! Ser att du fortsätter med utmaningen - ska bli kul att få fortsätta följa dig och dina vackra bilder!

  SvaraRadera
 24. Vilken fantastiskt vacker bild att avsluta med. Hur gjorde du när du fångade detta? Hade du stativ? Har du koll på slutar/bländartider? Jag önskar så att jag kunde fotografera fyrverkerier men det känns väldigt svårt så jag tar tacksamt emot tips.

  Jag kommer inte att delta i år, lyckades inte gå i mål 2013 och till slut blev det mer ett stressmoment. Men oj vad man fotograferat och lärt sej under året som gått. I synnerhet har jag hittat inspiration i dina vackra bilder. Kommer garanterat att kika in hos dej under detta år också. :)

  Tack för alla dina fina kommentarer och ha ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Jag har en Nikon D90 och hade här ett fast objektiv 35 mm. Det är från Liseberg och jag var egentligen inte ute efter att fotografera fyrverkerier, men provade mig fram lite, eftersom kameran var med :)

   Jag håller precis på att lära mig de manuella inställningarna, lite i taget. Stödde kameran mot ett räcke och tog med olika inställningar i A, S och P-läge. Har nästan alltid kört i auto tidigare, då jag oftast fotograferar i ögonblicket och inte planerar min fotografering! Men i år skall jag försöka utveckla de tekniska bitarna!

   Jag hoppas du fortsätter publicera dina fina bilder, även om du inte är med i utmaningen! Alltid vackra och inspirerande foton hos dig!

   God fortsättning på det nya året :)

   Radera
 25. Tusen tack för alla fina kommentarer och all inspiration jag fått av era fina foton under året! Har varit ett mycket lärorikt och roligt år :) Ser fram emot ett gott nytt!

  SvaraRadera