1 jan. 2016

Gott nytt år

Jag önskar Eder Alla ett fint fotoår!
Jag är inte med i 2016 års utmaningen, 
men kommer att fortsätta följa er som är det 
och också själv publicera ett och annat foto.

16 kommentarer:

 1. Tack för dina inspirerande foton som du har visat oss. Du har fått mig att tänka om ibland, Tack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma :) Vad glad jag blir av dina fina ord!

   Radera
 2. Gott nytt år till dig också. Vilka fina bilder från ditt nyårsfirande. Stämningsfullt och fint. Synd att du inte är med för dina bilder har gett mycket inspiration. Tack för det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma Kerstin! Jag kommer att fortsätta följa er och titta in så ofta som möjligt :)

   Radera
 3. Tack för all inspiration under 2015 och lycka till med din fotografering under 2016. Jag ser fram emot dina publiceringar, och ev. kommentarer du får lust till :) Gott Nytt År vännen! PS: Snygga bilder!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anette! Vi ses här och live förstås :D Kram!

   Radera
 4. Som vanligt helt enorma foton!
  Jag har redan halkat efter för vi har städat varje dag sedan gästerna åkte till dina trakter före nyår. Inte för att de stöka ner utan för att Gubben kommer att flytta mer eller mindre hem detta år och då måste han få lite mer utrymme och jag minska på min utbredning, hahaa!!!
  Sen har jag även hittat kläder som passar min nya storlek samt har en låda för drömgränsen.
  Nu är fågelborden uppsatta så blir bara vädret bättre än grådis kommer kameran att gå varm. Önskar dej å din kära en God Fortsättning på det Nya Året!!! BAMSEKRAM <3<3<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa BatongAmanda! Grattis till ny storlek och till gubben mer i hemmet :D Vi har haft ett par soliga dagar och kalla, med Göteborgska mått mätt (allt med minus framför sig är kallt här :D). Jag kommer in och tittar på dina fina foton under året! Stor kram <3 <3 <3

   Radera
 5. Tack för alla inspirerade foton du publicerat under året som har gått. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. Så tråkigt att du inte kommer göra utmaningen i år, du har så fantastiskt fina tolkningar och foton. Själv gör jag ett nytt försök i år, förra året kom livet emellan så jag inte hängde med så länge i utmaningen...hoppas på att det ska gå lite bättre i år...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Millan! Jag kommer att publicera foton här då och då och titta in hos dig också :) Lycka till! Det kommer säkert gå bra!

   Radera
 7. Jag kommer att sakna dina bilder! Tack för allt fint du har visat. Hoppas att du kommer tillbaka något annat år. Allt gott till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma Janicke :) Skall fokusera på jobb, studier och familjen i år, men kommer ta mig tid att titta in hos er fotoutmanare för att inspireras!

   Radera
 8. Håller med alla ovan. Har också gillat dina bilder. Kul att du fortsätter att lägga in någon bild då och då, även om du inte är med i fotoutmaningen just i år.

  SvaraRadera