14 aug. 2013

225. Augusti8 kommentarer:

 1. Humh det där är ett slag under bältet! Sista veckan har varit jacka och paraplyväder inte sett mycket av utomhuslampan där uppe! Vi försökte måla några bräder på gäststugan men den färgen har nu runnit och taket väntar på isolering som ligger på backen i 14 dagar snart! Så här har vädret inte varit soligt utan mera grått! Kanske imorgon, suck!!! Om mitt minne inte sviker mej såg Augusti förr ut som ditt foto så lite nostalgi för mej, hahaa...! Älskar öde klippor, sol och bad!!! Bamsekram ;D

  Då vädret varit sämre har även Internet spökat för jag tror fler sitter inne och använder det därför har jag inte kunnat komma in alltid eller mina kommentarer inte fastnat, suck!!! :(

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj vilken härlig augusti bild. Blir något att ta fram och minnas när vintern kommer

  SvaraRadera
 3. Jätte fin bild ger en härlig känsla

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt, i augusti är väl till och med havet tillräckligt varmt för att bada i. ;) Gillar speciellt den underbara, matta ytan på stenhällarna och så spegelblankt vatten i klippskrevorna. Underbar kontrast där i förgrunden.

  SvaraRadera
 5. Så fin bild med solen som glittrar i vattnet. Verkligen snyggt!

  SvaraRadera
 6. Så underbart!

  Vi har haft sådan tur med vårt semesterväder. SMHI säger att det ska regna regna och åter regna i Norra Norrland, men dit räknas tydligen inte vår fjällvärld in i vilket är en himla tur! Vi har haft värme och sol i flera veckor. Nu är det något svalare,men fortfarande uppehåll.
  Vi har bilat till Bodö och tagit färjan till Lofoten - strålande väder även där. Joo det kanske kommer en och annan bild därifrån på 365 om jag hittar någon som passar in på teman.
  Men när vi kom via Narvik,Riksgränsen, Abisko och ner mot Kiruna - DÅ började det regna! I 50 mil - tills vi närmade oss Vilhelminafjällen. Uppehåll! Märkligt.

  SvaraRadera
 7. En drömsk bild. Mycket vacker. Precis så kommer jag att minnas sommaren 2013.

  SvaraRadera
 8. Jodå, augusti kan vara en härlig sommarmånad, precis som din bild visar.

  SvaraRadera