11 feb. 2013

51. Sväva33 kommentarer:

 1. Blev det inte lite dyrt för att fixa Temat Sväva, hahaa..!!! Antar det är från Melodifestivalens besök jag såg att du hade varit på! Självklart Svävar Ängeln vem det nu är!!!
  Fundera på om kameran hade varit med eller har jag fel? Kram ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättedyrt, speciellt vingarna med Sean Banan i :D Jupp, kameran fick följa med på melodifestivalen i lördags! Inte dyrt alls om jag skall vara ärlig, en kompis vann biljetter och bjöd med mig :D Kram :)

   Radera
  2. Sicken tur för dej som gillar Melodifestivalen!!! Har annars hört att biljetterna kostade skjortan!
   Jag går själv gärna och ser Världsartister upptäda så jag kan bocka av dem från min lista! ;D

   Radera
 2. åh, du har hittat en riktig ängel...lyllos! Underbart färgspel i din bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inte var dag man träffar på en svävande ängel :D I färgsprakande scenografi dessutom :D Tack!

   Radera
 3. Det ser ut som du var där, jättebra lösning du fick till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Javisst var jag där! Det var kul!

   Radera
 4. Han är rätt festlig den där svävande "Bananen", men den artist som svävade in i mitt hjärta från lördagens melodifestival var helt klart Louise Hoffsten. Vilken var din favorit???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sean Banan är underhållande, men håller med om att Louise Hoffsten är lördagens favorit! En stark tjej på alla sätt och vis, fin röst och bra budskap i texten :)

   Radera
 5. Kul att vara på plats! Jag slötittade/lyssnade lite i TV soffan. Det ser ut som om du har haft en bra plats. Fina färger i bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en underhållande kväll :D Kommer en bild till, med lite mindre färg dock!

   Radera
 6. Jätte rolig och bra bild! Skrattade faktiskt högt när jag såg den. Även om Bananen inte är min musik så är han samtidigt jäkligt kul.

  SvaraRadera
 7. Vad kul! Inte för att bananen är min favorit.
  Men vad häftigt att vara där och se live.
  Bra fångat med ljus och allt i bilden:D

  SvaraRadera
 8. Underbar bild, vilka färger! Jag skrattade också högt när jag såg den. Säga vad man vill om Bananen, men nog tusan är han underhållande! Han ger allt och jag har ruskigt svårt att sitta still. Det är alltid en tå eller en fot som inte kan motstå att vicka i takt med musiken. Avis på att du var där, jag är en riktig Mello-freak själv. :)

  SvaraRadera
 9. Ha, ha, snyggt fångat! Gillar att det blev rörelseoskärpa på främre personen och att det är väldigt ärliga färger. Hoppas det var en underhållande show:)

  SvaraRadera
 10. Det var väldigt kul att se festivalen live och väldigt svårt att låta bli att skratta högt när Sean Banan intog scenen :D Härlig show som gav många glada skratt! Jag satt på läktaren, långt från scen, så inte lätt att få bra foton, men det här tyckte jag själv var roligt :)

  SvaraRadera
 11. Säga vad man vill men färg, glitter och glamour det kan han. Och fånga det på bild det gör du riktigt bra.

  SvaraRadera
 12. Perfekt bild på temat sväva

  SvaraRadera
 13. Rolig bild. Jag tittade från TV-soffan (Mellofreak som jag är) och kommer att få se uppträdandet den 9/3 i Friends Arena då en vän fixat biljetter till finalen. Var Gbg fööra året och såg bl.a. David Lindgrens Shout it out då. Alltid kul i Scandinavium! Men nu var det ju din bild som var föremål för kommentaren - och den är rolig och riktigt bra!

  SvaraRadera
 14. Jag var tvungen att läsa kommentarerna för att förstå vad det är på bilden. Gjorde annat i lördags! Snygg och färgsprakande bild.

  SvaraRadera
 15. En ängel (tveksamt, men ok ;)) i blöja? ;)

  SvaraRadera
 16. Tack för alla kommentarer! Jag skrattar varje gång jag ser det här fotot. Tänkte på temat galen också, men det blev till slut sväva :D

  SvaraRadera
 17. Snäll kompis du har som bjuder dig på sådant och därtill fångar du bild till fotoutmaningen. Kul bild...men måste säga att honom gillar jag inte.

  SvaraRadera
 18. Kanonfoto!! Bra bild på temat

  SvaraRadera
 19. Hahaha! Var du där? Kul! Blöjängeln :)

  SvaraRadera
 20. Det var bra tolkat! Passar temat perfekt.. :))

  SvaraRadera