27 feb. 2013

67. Februari
25 kommentarer:

 1. Härlig bild!
  Just den där kallvarma känslan vissa dagar i februari. Särskilt i år, tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Underbar bild, precis som alla dina andra bilder. Det är lika kul varje gång att komma in på din blog och titta på dina bilder. De beskär och redigerar dem så bra så jag blir alldeles avis :)

  SvaraRadera
 3. Fin februaribild. Februari kan vara en så fin månad när den visar sej från sitt allra bästa humör ;=) Det ser ut som av februaris "go´dagar" på din bild.

  SvaraRadera
 4. Tack :) Ja, det här var en vacker februaridag i början av månaden! Jag upptäckte att månaden snart var slut och fick leta lite bland mina foton för att hinna en passande februaribild att publicera innan det blev för sent :D

  SvaraRadera
 5. Oh så snyggt! Vilket ljus! Underbar!

  SvaraRadera
 6. Fin bild och som du säger snart slut på februari med ... När det går så fort så måste det ju snart vara vår

  SvaraRadera
 7. Fin vinterbild ,det är allt vackert trots att man vill det ska bli vår.

  SvaraRadera
 8. åh, en färgbild, studsar till! Så fina detaljer i din komposition och ljuset i vipporna - ja det lovar vårsol!

  SvaraRadera
 9. Så fint:) gillar verkligen perspektivet! Underbar komposition.

  SvaraRadera
 10. Vackert! Gör sig verkligen i det större formatet!

  SvaraRadera
 11. Tackar :D Hoppas på en solig fotopromenad i morgon! Nu börjar fotona sina!

  SvaraRadera
 12. Jättesnyggt komponerat med de vackra vipporna i motljus och ett mäktigt träd mitt i bild och husen i bakgrunden. Molnen på den blå himlen är pricken över i:et.

  SvaraRadera
 13. Härlig bild. Fina färger :)

  SvaraRadera
 14. ÄNTLIGEN!!! Försökte hela eftermiddagen och kvällen igår för att komma in och kommentera men det sluta med "Sidan går inte att visas" och det överallt även mina egna! Vid 23-tiden gav jag upp och gjorde käresta sällskap. Nu håller vi tummarna, för Gubben for iväg för att prata om att skapa en utbildning för ungdommar som kan hålla i trådarna och få jobb här uppe om Fiber och även andra typer av jobb!!!
  Och det tog 13 minuter innan jag kom hit från min icon på dej till hit, SUCK!!! Så är jag inte inne och kommenterar beror det oftast på mitt sega nät!!!

  När det gäller månadsbilder behöver man inte vara att de skall tas den månaden! Nån har lagt ut om April för väder! Eller December då Julsakerna kommer upp igen! Allt är en tolkning från DIN sida vad bilden assosierar till.
  Och vad denna vackra bild gjort för ont som är som en OTROLIG TAVLA vet jag inte! Tyvärr är alla väggarna mina fulla och jag får inte ens upp nårgra favoriter av det jag har! Men om jag bodde kvar på förra stället en gammal skola på 480m2 (nya här bara 67m2) hade jag beställt lite bilder från dej!!! Och denna är en klar favorit!!! Det skulle vara kul att släpa ut dej på SEMESTER här uppe i 2 veckor minst och se vad du hittar, men det blir kokkaffe på källvatten! Jag tror med ditt Öga för det extra du skulle ha så mycket natur och konstfulla bilder med dej hem så du drunknar i material!!! Bamsekram ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad jag saknade dig igår!! Förstod att nätet krånglade! Och jag hade så gärna tagit mig till dig för semester :D Har svårt att hitta inspiration i Göteborg för tillfället, blir så inspirerade av dina fantastiska naturbilder och miljön du har kring dig!

   Har du bott i en gammal skola!! Vi bodde i en som hastigast under en kort semester på Öland i somras :) Låter härligt med oändligt många kvadrat (vi bor på 57).

   Tack för din alltid värmande ord! Jag gillar färgen och delvis ljuset i detta foto, men stör mig på något jag inte kan sätta fingret på, kompositionen tror jag. Den är beskärd endast ett par millimeter för att få kyrkan lite längre till vänster, men jag hade velat få med hela trädet i bakgrunden! Hade bråttom och hann bara ta ett foto på motivet, annars tar jag väldigt många :D

   Nu skall jag kika över till dig! Bamskekram :D

   Radera
  2. 1879 stod skolan klar! Vi bodde på 480 m2 där lärardelen var 1½ plan samt skoldelens vind, (Whow å gamla plancer där och lite fladdermöss!) där enda Dusch (5 toaletter i huset) var på övervåningen uppe men vi skaffa Tjejen månaden efter och orka inte springa ut på natten för en hisklig trappa! Då flytta vi in i Skoldelen med egen ingång och urgrävd källare under den delen på 50-talet! I stora salen bland kartonger på 90 m2 skapa vi en vrå men senare tömde vi ett förråd som var större en vårt sovrum idag!!! Men allt spring mellan olika delar och elda varannan timme höll på att knäcka mej! Men vilka svamp och bärmarker vi hade, rent otroliga! Och trots klassning som Glesbygd bra Internet!!! Tyvärr så fick vi påträngande Varg som gjorde att Tjejen knappt våga uträtta behoven och vägra följa med i skogen! Och speciellt då hon löpte då till och med såg jag en bamse!!! Vargen skapa revir där ca 5 månader efter vi flytta dit och när vi flytta efter 4 år hade det blivit 5 nya revir i närheten!!! De nya har gjort lite av det jag ville och de är yngre med barn! De tycks plocka fram lite av det gamla! Jag hade gjort mycket ute och ordnat Fruktträdgård med nya fruktträd och rota fram gamla grönsaksträdgård bland sly å träd! Mycket av skolan var borta då den upphörde 1973 och blev församlingshem! Med gamla grannar berätta och folk kom på besök och visa bilder!!!
   När det var som värst i mitt liv hitta jag detta 50 mil norrut på 67 m2 i ett plan med vatten vi alltid längtat efter!!! Men vi skall fixa till det! Och vi ordnar nu med extra stugor så man kan få ha lite egen vrå när man kommer hit utan att trängas!!!
   Det var lite om Skolan! Men jisses amalia vad det blåser, regnar och solen skiner fortfarande plusgrader å sjön kan vi nog glömma!!! Bamsekram

   Radera
 15. Vilken vacker vinterbild!

  SvaraRadera
 16. Vilket härligt väder ni har. Jättefin bild!

  SvaraRadera
 17. Snygg bild. Det är en hel berättelse med hus, djurspår, kyrktorn, sol och på himlen ulliga moln som drar fram.

  SvaraRadera
 18. Vackert och lite dramatiskt!

  SvaraRadera
 19. Jättevackert! Sånt underbart ljus.

  SvaraRadera