12 apr. 2015

134. Utsiktsplats16 kommentarer:

 1. Vi var där för några år sedan... bra utsiktsplats om man har turen att komma ända fram till staketet. När vi var där var det så många fågelskådare med sina stativ med jättekikare att man fick krypa fram och försöka smita upp mellan stativbenen... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var gott om plats längs hela staketet, så det blev många foton från olika vinklar :D

   Radera
 2. Så kul:=) Jag och tre vänner var där för några år sen. Vi bestämdes oss på fredagkväll, startade tidig lördagmorgon, körde 70-75 mil, var framme ca en timme före skymning, såg tranorna åt middag och åkte hem. Kl 6 söndag morgon var vi hemma:=O Kort men intensivt och ett roligt minne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det var en lååång dagstripp/dygnstripp :D Hornborgarsjön ligger ju 15 mil från Göteborg, så det var överkomligt för oss. Vi hade med oss eget fika och stannade i ett par timmar i det härliga vårvädret. Supermysigt!

   Radera
 3. Vad är det för ställe? Är det det som är Horborgarsjön eller ?

  SvaraRadera
 4. jaja, här var ju svaret :) Ser ut att vara skönt obefolkat :) Fint att du tog med människor och att det är ett skeende i bild.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lagom mycket folk, fanns gott om plats längs hela vägen. Vi kunde också fika vid ett av rastborden intill "raststugan". Det var trängre för de 14900 tranorna :D

   Radera
 5. Ser gemytligt ut! Fina färger i bilden!

  SvaraRadera
 6. Nästan lika många människor som tranor? ;)

  SvaraRadera
 7. Hade själv funderingar på att fota tranor. Men har inte fått till det och nu är det kanske för sent. Det finns en plats i Skåne där de också samlas. I år var där visst omkring 8000 tranor.
  Bra tolkning av temat. Undrar om det döljer sig någon under skynket?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Visst är det fyra åskådare på bilden! Det står en liten kille med kikarstativ under skynket. Vad roligt att du lade märke till honom :)

   Radera
 8. Trots kylan hade vi i måndags em. ett tiotal par på en åker en mil härifrån när snön tinat! Det var fler samlade och snön som kom dagen innan måste ställt till det! Hoppas inte mitt kärleksfulla par lagt sitt ägg ännu för det är fortfarande minus och isigt om nätterna! Härlig plats du varit på och nån gång bör jag stanna då Äldsta bara har halva sträckan dit jämfört med din och inte gör jag som Kerstin åker ner över dagen!!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 9. Haha, jag var bara tvungen att förstora den här bilden. Jag trodde att stativet med någon sorts tyg över var en "rumpa" på någon. :) Tror jag är trött!
  Roligt att ha varit där och fått plats. Förstår att det inte alltid är lika lätt att komma fram.

  SvaraRadera