8 nov. 2013

312. Eget tema: Drömslott10 kommentarer:

 1. massor av fina bilder! undrar vilket museum du har varit på. ryttaren var jättefin. och pilfinken. tänk att kunna ta såna fina fågelbilder.
  aino

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Aino :) Jag var i Bergrummet på Djurgården, tror det tillhör Världskulturmuseet. En utställning med afrikanska mästerverk!

   Radera
 2. Ja fint slott. Ett slott har man önskat sig någon gång men det var innan jag städade själv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant, så sant Nina :) Trivs lika bra i vår lilla lägenhet här hemma! Speciellt när det gäller städytan!

   Radera
 3. Jag förstod att du varit i Bergrummet - har inte tagit mig dit ännu. Har hört så skilda meningar om det. Jag var på utställningen terrakottaarmén där och den var så vacker.
  Drömslott kanske för vissa - dock inte för mig - jag tycker det är ganska trist färg. Ursprunglingen var slottet rödbrunt, men det har också varit ljusgult. Den färgen skulle jag gilla.

  SvaraRadera
 4. Att ha ett slott är en dröm så klart, men en mardröm att tänka på städning. ;)
  Så jag är sååå nöjd med min lilla koja.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det skulle vara kul att få bo på ett slott ett tag, några dagar eller så, sen vill jag nog hem till mitt eget lilla krypin igen.

  SvaraRadera
 6. SÅ vackert med det upplysta slottet och den dramatiska himlen i bakgrunden.

  SvaraRadera
 7. Ett slott som nog passar bäst i drömmen, inte i verkligheten.
  Snyggt perspektiv där du fått med mycket i bilden, både förgrund och bakgrund, förutom alla detaljer på den upplysta fasaden.

  SvaraRadera
 8. Tycker Kungafamiljen gjorde rätt som bytte slott för sitt boende även om Gamla Stan är underbart! Drottningholms slott är vackrare! Fast "Träslottet! jag visade är också spännande! Har bott i ett bamsehus(480m2) innan men det var svårt att få upp värmen till +15 grader i kåken under vintern! Mycket lättare i min lilla stuga med underbar utsikt! Härligt tema som kan vinklas på många sätt om man släpper lös fantasin!!! Kram ;D

  SvaraRadera