22 nov. 2013

325. Dyrgrip4 kommentarer:

 1. Visst en dyrgrip men det finns annan Champagne som jag fördrar! Härligt foto på dyrgripen och snyggt presenterat!!! Kram ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack BatongAmanda :D Jag gillar det mesta som är mousserande och vitt :D Champagne, Prosecco, Cava! Detta var en liten nödlösning på temat, då bilden låg kvar som ett utkast. Jag har förlorat alla mina gamla foton, då datorn kraschade!! 22 000 foton puts väck...tror jag...kanske någon kunnig kan få tag i dem någonstans. Som tur var hade alla bloggfoton sparats på Picasa i hyfsad kvalité och jag hade precis gjort ett par förstoringar :) Kram!!

   Radera
 2. Jag antar att det inte är direkt gratis att köpa en flaska av den där sorten.
  Så trist att höra om dina förlorade bilder. Har du inget externt minne som du sparar kopior på? Det är en bra försäkring. Jag vet att många har minst två externa minnen och låter dom förvaras på olika platser ifall olyckan skulle vara framme. Jag är inte smartare än att jag sparar mina bilder en gång i månaden och minnet står ovanpå datorn. Men den är liten i formatet och lätt att ta med sig om man vill det. Det är en Seagate och är på 500 GB. Det rymms en hel del bilder där. Stor som en mobil ungefär och jag tror att det kostade runt 500:- på Clas Ohlson.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset Cici! Jag har tänkt köpa ett externt minne länge, men det har liksom inte blivit av. Skall kila förbi Clas Ohlson och köpa ett snarast, så jag inte gör om samma misstag!

  SvaraRadera