20 mars 2015

104. Överlappad15 kommentarer:

 1. Så kul att du fick en så fin bild på solförmörkelsen. Jag hade turen att få se den genom ett svetsglas och det var verkligen fascinerande att få se den smala ljusstrimman.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kerstin :) Tog med mig eleverna från bildsalen och lyckades få en skymt någon minut av förmörkelsen i en glipa i molntäcket. Inte så nöjd med mobilfotot, men glad att få se en del av det hela :)

   Radera
 2. Överlappad var ordet... så himla passande att du fick det på bild! Snyggt jobbat... även om det nu var med mobilen! Här var helt grått så det blev ingen nämnvärd skillnad ens på ljuset...

  SvaraRadera
 3. I Skåne var inte förhållandena det bästa... dimmigt värre... fin bild

  SvaraRadera
 4. Kul tolkning och mycket vacker bild.

  SvaraRadera
 5. Snygg tolkning av temat. :)

  SvaraRadera
 6. Så fint fångad, hos mig var det molnigt.

  SvaraRadera
 7. Bra lösning på temat och i Stockholm var det dimmigt värre...

  SvaraRadera
 8. Snyggt fångat. Och en bra tolkning av temat!

  SvaraRadera
 9. Kul att du lyckades fånga det på bild. Jag gjorde ett försök, men det blev mest suddigt (så där fick jag användning för det temat) med alla moln vi hade här nere i Skåne.

  SvaraRadera
 10. Jättebra tema val själv valde jag bland annat Halv måne över solen! Däremot fick jag flera bilder genom molntäcket som kom just lagom till händelsen! Men med svetsglaset syntes det ändå och jag var rädd att fota utan men gjorde det och det blev bara grått!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 11. Fint tolkat och drömsk bild. Bra att du fick den på bild!

  SvaraRadera
 12. Bra tolkning. Valde själv halvmåne.

  SvaraRadera