4 juli 2014

247. Dröm16 kommentarer:

 1. Vackert som en dröm med dimman över fältet.

  SvaraRadera
 2. Ett till magiskt foto där drömmen kommer svepande... Snyggt! :-)

  SvaraRadera
 3. Helt underbar drömlik bild.....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 4. Tack :) Det har alltid varit en dröm att fotografera dimbeslöjade landskap, men det är så sällan det blivit tillfälle.

  SvaraRadera
 5. Du tar jättefina bilder och fyndiga tolkningar, men jag saknar kommentarer till bilderna. Jag tycker det är trevligt när såna finns med (men det är jag det som tycker det)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för respons Kicki! Jag vill gärna lämna mina bilder öppna för tolkning, men brukar kommentera i kommentarfältet, när bilderna varit publicerade ett tag :) Eventuellt gör jag annorlunda kommande år!

   Radera
 6. så fint du har fångat dimman. En riktigt trolsk känsla...

  SvaraRadera
 7. Vackert och drömskt! Är också förtjust i sånt fotoväder!

  SvaraRadera
 8. ...som en dröm, så fint fångat. En magisk bild!

  SvaraRadera
 9. Verkligen som i en dröm! Du verkar verkligen ha med dig kameran överallt, eller ge dig ut på fotorundor! Fantastiskt fina bilder! Varenda en av dem. Inspiration så det förslår! :) Trevlig fotosommar! :)

  SvaraRadera
 10. Magisk ... Du gjorde det igen min vän.

  SvaraRadera
 11. Gillar att SE dina bilder med dina ögon för ledtråden är temaordet! Ofta behöver dina foton inget för de syns tydligt! Skulle rekommendera dej att fortsätta som du gjort hittills! Att lägga till text kan vara svårt och onödigt också! Klurighet med fotoblick är ditt signum och behöver ingen text!!!

  Är inte lätt i storstad att hitta dimslöjorna jag ser dom ibland och det blir drömmande utseende då också! Dubbeltydigt med andra ord, Vackert!!! Kram ;D

  SvaraRadera