26 apr. 2013

128. Stoppad13 kommentarer:

 1. Här förstår man klart och tydligt att det är stopp. Det ser ut som om avstängningen hör till den gamla spårvagnen (?) från början och den passar så bra till den vackra blå fägen och de sköna linjerna. Snygg vinkel på bilden som gör att man får ett sammanhang.

  SvaraRadera
 2. Ah, uppe med tuppen!!! Härlig vinkel på Stoppad från sidan så vagnen kommer fram! Vackert presenterat!!!
  Hoppas våra stora attraktioner snart öppnar i kommunen för vi har varit stoppade för snön! Har flera temat på lut då!!! Kram från ett soligt Gesunden ;D

  SvaraRadera
 3. härligt perspektiv o härliga färger!

  SvaraRadera
 4. Gillar den vinkel du valt på bilden. :)

  SvaraRadera
 5. Härlig bild. Detta temat kunde jag använt igår när jag blev stoppad av farbror polisen men kanske inte läge att ta foto då precis.

  SvaraRadera
 6. Vänligt men bestämt stopp.

  SvaraRadera
 7. Ja här är det inte lönt att försöka ta sej fram. Snygg vinkel kortet är taget i. Jag hade nog bara tänkt rakt framifrån. Kul att du ger inspiration att tänka annat.

  SvaraRadera
 8. Stoppad för avstigning kanske :) Fint foto. Gillar vinkeln!

  SvaraRadera
 9. Mycket häftigt perspektiv, färgerna är fantastiska med sina kontraster. Bilden är lite abstrakt och men får titta lite extra för att se var "stoppet" är. Jättesnyggt! Trevlig helg:)

  SvaraRadera
 10. Nej, där går man inte in, även om man kan. Snyggt!

  SvaraRadera
 11. Perspektivet, färgerna och mjukheten i det industriella öppnar sinnena för en ny uppfattning om hur det ska se ut. Gillar bilden.

  SvaraRadera